۱۳۹۱ تیر ۲۹, پنجشنبه

اپلیکیشن واقعیت مجازی ناسا برای آشنایی بیشتر با روبات مریخ‌نورد Curiosity

اپلیکیشن واقعیت مجازی ناسا برای آشنایی بیشتر با روبات مریخ‌نورد Curiosity
جمعه، ۱۶ مرداد امسال، روز هیجان‌انگیزی برای ناسا و دانشمندان است، چرا که در این روز قرار است مریخ‌نورد Curiosity باید بر سطح مریخ فرود بیاید. این فرود به دقت برنامه‌ریزی شده است، اما از آنجا که همیشه اتفاقات پیشبینی نشده محتمل است، در طی فرود هفت دقیقه‌ای این روبات مریخ‌نورد، دانشمندان باید تنش زیادی را تحمل کنند.
با توجه به اینکه رسیدن سیگنال‌ها از مریخ‌نورد به زمین، ۱۴ دقیقه طول می‌کشد، از روی زمین عملا هیچ چیز قابل کنترل نیست و عملیات فرود باید متکی با برنامه‌ریزی‌های پیش باشد. پانصد هزار خط برنامه برای این منظور نوشته شده است.
بد نیست در همین جا یک ویدئوی بسیار مهیجی با عنوان «هفت دقیقه ترس»را ببینید. این ویدئو را می‌توانید در یوتیوب ببینید یا اینجا با کیفیت خوب، با حجم ۳۰ مگابایت دانلود کنید.
در اینجا مراحل فرود را می‌بینید:
اما ناسا، یک اپلیکیشن iOS بسیار جالب برای آشنایی با مریخ‌نورد Curiosity با عنوان Spacecraft 3D درست کرده است، با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید مریخ‌نورد را در کنار خودتان با کمک واقعیت مجازی ببینید.
ابتدا شما باید شاخص یا مارکری را پرینت بگیرید، تا اپلیکیشن متوجه شود که مریخ‌نورد را در کجا باید قرار بدهد. پرینت را در جایی که دوست دارید، بگذارید، اپلکیشن بلافاصله متوجه می‌شود و مریخ‌نورد را به شما نشان می‌دهد.
با تغییر زاویه آی‌فون یا آی‌پد، می‌توانید مریخ‌نورد را از جهت‌های مختلف ببینید. به علاوه می‌توانید دستور باز و بسته شدن بازوهای مریخ‌نورد را هم بدهید یا فرمان بدهید که مریخ‌نورد به پهلو بچرخد!
در عکسی که در بالا می‌بینید، مریخ‌نورد به کمک اپلیکیشن روی میز کامپیوترم رفته! البته مریخ‌نورد Curiosity عملا بزرگ‌تر از این حرف‌هاست و ۹۰۰ کیلوگرم وزن و ۳ متر طول دارد. اسپیریت و آپورچونیتی، کمتر از نصب Curiosity وزن داشتند.
در همین زمینه پست پوریا ناظمی را هم بخوانید: ۷ دقیقه وحشت را در خانه تجربه کنید

دانلود کنید: اپلیکیشن رسمی جام ملت‌های اروپا (یورو ۲۰۱۲) برای آی‌فون و اندروید از حدود ۲ هفته بعد، مسابقات فوتبال جام ملت‌های اروپا...
  1. عکس: غروب در مریخ اسپیریت، این عکس را در ساعت ۶:۰۷ در ۱۹ می...
  2. واقعیت مجازی در سال ۲۰۲۰ سال پیش نشریه فوربس، مسابقه‌ای ترتیب داده بود و در...
  3. روبات‌های بدل: از تخیل تا واقعیت! فیلم‌هایی را که جنبه فانتزی و تخیلی دارند، می‌توان به...

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر